We zijn in Den Oever: TARBOT

De AM1 is gisteren einde middag aangekomen in Den Oever. De mannen hebben het koud gehad op de trip van Almere via Enkhuizen naar Den Oever. Daarom hebben ze gisteravond genoten van een heerlijke vismaaltijd bij restaurant Basalt vlakbij de visafslag in Den Oever. Voor Paul K lijkt de enige reden om dat klote stuk mee te varen de Tarbot bij de Basalt te zijn...:-)

De laatste voorbereidingen. Vanochtend de laatste meteo update aan de hand van allerlei moeilijke kaarten. Het lijkt vannacht, naast donker vanwege late en weinig maan, ook nog eens nat te worden. Fijn begin van 72 uren kou en pijn lijden op de Waddenzee.

Toch gaan de mannen van staal met die bak van hout de strijd aan!

We starten overigens om 1900u, daarvoor gaan we palaveren en een hapje eten met alle bemanningen. Aan boord van de AM1 start het feest echter ook al weer een beetje daarvoor. We gaan de wedstrijdleiding weer omkopen met een heerlijke graved lax. Deze is door onze Ron thuis weer met veel zorg bereid.  En voor vannacht staat een heerlijke gevulde aspergesoep als nachthap op het programma. Met de verwachte regen en kou een machtig lekkere hap om even weer de handen te warmen!

Tot snel!

Reacties

Populaire posts van deze blog

En de vrijdag...

Ankeroefeningen bij Vlieland